هزینه طراحی بنر برای سایت چقدر است؟
- تبلیغات اینترنتی, طراحی و گرافیک, کسب و کار اینترنتی
- مهر 13, 1396
تحلیل صفحات تجاری اینستاگرام : چند روز پیش برای شما مقاله ای در خصوص آموزش بازاریابی با اینستاگرام نوشته بودیم که به تبلیغات اینترنتی شما کمک می کند. امروز با توضیح گزینه هایی که در اینستاگرام تجاری باعث می شوند تا دیدگاه بهتری به پست های تجاری خود داشته باشید همراهتان هستیم. برای اینکه بتوانید امکانات صفحات تجاری را بهتر درک کنید مطلب تصاویری از صفحات تجاری اینستاگرام برای شما آماده کردیم. با پنتازوم همراه باشید.
صفحه تجاری که با اصطلاح Business Profile توسط اینستاگرام ارائه شده است؛ ویژه افرادی است که به دنبال پول در آوردن از اینستاگرام هستند!
این ویژگی به صاحبان کسب و کارها امکاناتی ارائه می کنند که بتوانند مدیریت بیشتری بر صفحه تجاری خود داشته باشید که به افزایش فروش شما کمک می کند.
بیزینس پروفایل امکاناتی در اختیار شما و صاحبان کسب و کارها قرار می دهد که با استفاده از آن می توانید شناخت بهتری از مخاطبان خود پیدا کرده، تعامل بیشتری با آن ها داشته باشید و راه های تماس مختلفی به مشتریان خود ارائه کنید.
ایجاد صفحه تجاری اینستاگرام رایگان بوده و هیچ هزینه ای برای شما ندارد. اگر شما نیز قصد دارید که یک صفحه تجاری داشته باشید مراحل زیر را دنبال کنید.
نکته قابل توجه در ساخت اکانت تجاری اینستاگرام این است که شما باید یک حساب کاربری در فیسبوک داشته باشید.
در مرحله اول در قسمت تنطیمات روی گزینه Account بزنید.
در مرحله بعدی در انتهای صفحه بر روی گزینه switch to Professional account ضربه بزنید.
در مرحله بعدی دو گزینه پیش روی شما است. مورد اول “creator” است که برای تولید کنندگان محتوا، اینفلوئنسر ها، هنرمندان و … مناسب است. مورد بعدی که مد نظر ما هست گزینه “Bussiness” است که برای خرده فروشان، کسب و کارهای محلی، برندها ، سازمان ها و ارائه کنندگان خدمات مناسب است. این قسمت را انتخاب کرده و بر روی Next بزنید.
در مرحله بعدی توضیحاتی درباره اکانت تجاری به شما نشان می دهد. بر روی NeXt ضربه بزنید.
در این قسمت باید حوزه فعالیت خودتان را مشخص کنید. مواردی مانند بلاگر، هنر، موسیقی، خرده فروشی، سلامتی و بهداشتی در یک لیست به شما نشان داده می شوند. مورد مناسب را انتخاب کرده و روی Next بزنید.
اگر صفحه فعلی شما پرایوت باشد پیام زیر برای شما نشان داده می شود. اکانت های تجاری حتما باید عمومی باشند. با زدن روی ok صفحه شما از حالت پرایوت خارج شده و عمومی می شود.
بعد از این مرحله شما باید اطلاعات مربوط به کسب و کارتان مانند آدرس ایمیل، شماره تماس، آدرس و … را وارد کنید. بعد از وارد کردن روی Next بزنید.
در این مرحله باید حساب اینستاگرام خود را به حساب فیسبوکتان متصل کنید. روی choose page بزنید، صفحه فیسبوکتان را انتخاب کنید و سپس روی Next بزنید. توجه داشته باشید که شما باید ادمین صفحه فیسبوک انتخاب شده باشید.
در مرحله بعدی اینستاگرام از شما می خواهد یکی از اطلاعات تماسی که در صفحه فیسبوک تان قرار دارد را انتخاب کنید؛ شماره تماس، ایمیل و یا آدرس پستی تا در صفحه اینستاگرام شما دکمه کانتکت یا همان تماس نمایش داده شود. بعد از انتخاب این مورد نیز شما صاحب اکانت تجاری اینستاگرام می شوید.
شما می توانید از توانایی های یک ادمین اینستاگرام برای ایجاد و مدیریت اکانت های تجاری استفاده کنید. ادمین ها تسلط کافی بر صفحات تجاری اینستاگرام دارند و می توانند اطلاعات مفیدی درباره کاربرانتان در اختیار شما قرار دهند. همچنین می توانند شما را در ایجاد پست هایی که برای کاربرانتان جداب هستند راهنمایی کنند.
برای تحلیل صفحات تجاری اینستاگرام، پس از اتصال موفقیت آمیز صفحه اینستاگرام به فیسبوک تان یا همان تجاری سازی اکانت اینستاگرام اولا گزینه های مربوط به تماس با شما بر حسب این که اطلاعات کدام را وارد کرده باشید نمایش داده می شود و ثانیا در قسمت بالای صفحه نموداری ایجاد می شود که می توانید با آن به اطلاعات تحلیلی پست ها دسترسی داشته باشید.
برخی از امکاناتی که صفحه تجاری در اختیار شما قرار می دهد موارد زیر هستند :
1.ایجاد دکمه تماس : با تجاری کردن صفحه اینستاگرام دکمه تماس در پروفایل شما نمایش داده می شود. این قابلیت باعث می شود تا کاربران بتوانند به راحتی با شما تماس برقرار کنند. برقراری ارتباط آسان با مشتریان از نیازهای یک کسب و کار می باشد. شما می توانید آدرس، شماره تلفن و ایمیل مرتبط با کسبوکارتان را در پروفایلتان به نمایش بگذارید.
2.بخش insights : یکی از مهم ترین موارد در تحلیل صفحات تجاری اینستاگرام، بخش insights است. این بخش کاربران شما را تجزیه و تحلیل کرده و اطلاعات دقیقی درباره فالوورهای شما از جمله سن، جنسیت، موقعیت جغرافیایی، زمان آنلاین بودن و … در اختیارتان قرار می دهد.
در شکل برای شما دور این موارد را با رنگ قرمز مشخص کرده ایم.
اطلاعات تکمیلی در خصوص هر پست را می توانید با زدن روی نمودار ها ببینید. هم چنین در آپدیت جدید اینستاگرام اطلاعات مربوط به استوری ها نیز قابل مشاهده است.
علاوه بر این قابلیت مقایسه پست ها را در بازه های زمانی دلخواه خواهید داشت. با زدن روی گزینه های آبی داخل کادر قرمز می توانید بازه زمانی، نوع عکس العمل و نوع مدیا (عکس، فیلم، عکس های چندگانه) را مشخص کنید.
برای نمونه اطلاعات تحلیلی یک پست را با همدیگر مرور می کنیم:
این پست در ساعت 12:18 دقیقه ظهر روز یکشنبه دوم آوریل 2017 پست شده است و تا لحظه ای که این اسکرین شات از آن گرفته شده است اما توضیح اصطلاحات موجود در این پست:
Saved: تعداد افرادی را نشان می دهد که این پست را ذخیره کرده اند. این گزینه دقیقا مشخص نمی کند کدام فالوئر ها این پست را ذخیره کرده اند و فقط تعداد را نمایش می دهند.
Comments: تعداد کامنت های این پست را نشان می دهد.
Engagement: تعداد کل درگیری یا همان اکشن هایی که کسانی را که این پست را دیده اند نشان می دهد. این مورد به عبارتی عددی است که شامل جمع زدن تعداد لایک ها+تعداد کامنت ها+ تعداد افرادی که پست را ذخیره کرده اند، می باشد.
Impressions: تعداد کل بارهایی است که پست شما دیده شده است. ممکن است یک فالوئر بیشتر از یک بار این پست را مرور کرده باشد. (مثلا با مراجعه دوباره به صفحه شما)
Reach: تعداد اکانت های یونیک که از پست شما بازدید کرده اند در این گزینه نمایش داده می شود. (بنابراین همیشه عدد Impressions از Reach بیشتر خواهد بود) اینستاگرام در نمایش این عدد تکرار بازدید یک اکانت را حذف می کند.
Like: تعداد افرادی که پست شما را لایک کرده اند.
علاوه بر مزایای مختلفی که صفحات تجاری در اختیار صاحبان کسب و کارها قرار می دهد، محدودیت هایی نیز دارد که به آن ها اشاره می کنیم :
1.صفحات تجاری نمی توانند خصوصی ( پرایوت ) باشند : اکانت های شخصی می توانند به صورت خصوصی و یا عمومی باشند. اما اکانت های تجاری حتما باید عمومی باشند و در حال حاضر امکان خصوصی کردن آن ها وجود ندارد.
2. فقط به یک اکانت فیسبوک متصل می شوند : حساب های شخصی اینستاگرام می توانند به چندین صفحه فیسبوک متصل شوند اما این امکان برای اکانت های تجاری وجود ندارد. این محدودیت برای ایرانی ها از فیسبوک استفاده زیادی نمی کنند ممکن است خیلی مهم نباشد.
بخشی از بازاریابی اینترنتی مربوط به بازاریابی با اینستاگرام است که باید به آن توجه کنید و در آموزش بازاریابی اینترنتی به کارکنان خود نیز آن را مد نظر قرار بدهید. ابزار تحلیلی که شبکه های اجتماعی در اختیار شما قرار می دهند بخش دیگری از تحلیل کسب و کار است که می تواند کمک کننده باشد. در جهت موفقیت هر چه بیشتر در تبلیغات اینترنتی باید از حداکثر امکانات شبکه های اجتماعی استفاده کنید. امروزه اهمیت شبکه های اجتماعی به قدری بالا رفته است که نمی توان آن را نادیده گرفت.
امیدواریم مطلب امروز پنتازوم در خصوص تحلیل صفحات تجاری اینستاگرام برای شما مفید بوده باشد. آیا سوالی در خصوص دیگر موارد تبلیغاتی در اینستاگرام دارید؟ از ما بپرسید. پاسخگوی شما خواهیم بود.
برای مشاوره رایگان برای تولید محتوا اینستاگرام همین الان می توانید با کارشناسان پنتازوم تماس حاصل فرمایید یا در تلگرام پیام ارسال کنید. (برای لینک مستقیم تلگرام فیلترشکن را روشن کنید)
شماره مستقیم پشتیبانی : 09223896531
عاطفه
با این توضیحات من فکر میکنم تعداد impressionds از reach بیشتر خواهد بود. امیدوارم اصلاح شود
لیلی آزاد
بله اشکال تایپی بود. ویرایش شد. ممنون از دقت شما.
مبینا درفشان
سلام،میشه بگید برای افزایشreachباید چکار کرد؟؟
حسام
تحلیل نویگیشن استوری رو هم میگفتین دیگه…
یاشا
سلام
ممنون از مطلب خوبتون.