امنیت اینترنتی و اعمال محدودیت تماس تلگرام
- امنیت اینترنتی
- فروردین 26, 1396
امروزه کسب و کارها و انواع مبادلات اینترنتی به دلیل مزایای بسیاری که این روش با خود به همراه دارد، گسترش روزافزونی پیدا کرده است. در کنار این مزایا، معایبی نیز وجود دارد که میتوان گفت بحث امنیت مهمترین و اصلیترین آنهاست. اگر شما نیز قصد ورود یا گسترش کسب و کار فعلی خود در فضای مجازی را دارید میتوانید با ما تا پایان این مطلب همراه باشید و اطلاعات خود را در مورد نکات امنیت کسب و کار اینترنتی بالاتر ببرید.
مشکلات امنیتی شایع کسب و کارهای اینترتی از نگاه پلیس فتا
با توجه به بررسی و مطالعه چندین مصاحبه و گزارش مختلف پلیس فتا میتوان گفت تاکنون مواردی نظیر کلاهبرداری، حملات سایبری، مزاحمتهای برخط و برداشتهای غیرمجاز علت بیشترین تماسهای مردمی به پلیس فتا بوده است. بنابراین میتوان مواردی را که در ادامه آوردهایم به عنوان اصول اولیه نکات امنیتی کسب و کارهای اینترتی برای پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی مطرح نمود:
وجود نماد الکترونیکی و قرار دادن آن در جایی که در دید بازدیدکنندگان سایت یا کاربران اپلیکیشن باشد، گامی مهم و ضروری برای تامین امنیت کسب و کار اینترنتی است. چرا که هم کاربران با اطمینان خاطر از خدمات استفاده خواهند کرد و باعث رونق کسب و کار اینترنتی خواهد شد و هم این نماد میتواند تخلفات احتمالی از سوی کاربران را قابل پیگیری قانونی نشان دهد و احتمال سوء استفاده و تخلف از سوی بازدیدکنندگان و کاربران را کاهش داده و به این ترتیب از صاحب آن سایت یا اپلیکیشن حمایت کند.
برای انجام تبادلات مالی در کسب و کارهای اینترنتی راههای مختلفی مثل انتقال وجه و سپس ارسال رسید، پرداخت حضوری در مقصد (پرداخت درب منزل) و یا پرداخت از طریق درگاههای پرداخت اینترنتی وجود دارد. روش پرداخت از طریق یک درگاه امن و معتبر یکی از بهترین و مطمئنترین روشهای تبادلات مالی است.
در صورتی که کاربران قسمتی برای مطرح کردن مشکلات احتمالی خود داشته باشند که خوب پشتیبانی شود، بسیاری از اشکالات امنیتی احتمالی در همان مراحل اولیه میتواند کشف و رفع شود.
شما میتوانید با قرار دادن قوانین کسب و کارهای اینترنتی و مشخص کردن قسمت مربوط به کسب و کار خود از طریق درشت نمودن یا متمایز کردن فونت به گسترش توصیه فوق العاده برای گسترش امنیت کسب و کار اینترنتی کمک کنید.
برای پیشگیری از مواردی نظیر سوء استفاده از نام و مشخصات و اطلاعات تماس فردی توسط دیگران که منجر به ایجاد مزاحمتهای تلفنی و آنلاین خواهد شد لازم و ضروری است در چنین مواردی کاربران به نحوی احراز هویت شوند. به عنوان مثال اجازه استفاده از خدمات به شرط وارد کردن کد تاییدیه ارسالی به شماره تماس اعلام شده یکی از این روشهاست.
در سایتها و اپلیکیشنهایی نظیر آگهینامهها که احتمال قرار دادن کالاهای سرقتی برای فروش وجود دارد لازم است برای کالاهایی که قابلیت ارائه سند مالکیت دارند به مسئله احراز مالکیت توجه شود و برای کالاهایی که نمی توان مالکیت کالا را احراز کرد باید ساز و کارهای دیگر اندیشیده شود تا در صورت بروز مشکل بتوان اطلاعات کاربر مورد نظر را به مراجع قضایی ارائه داد.
با این اقدام هم در جهت تقویت امنیت فضای مجازی و امنیت کسب و کار اینترنتی گام برداشتهاید و هم با کسانی که قصد تخلف دارند اتمام حجت کردهاید.
گردانندگان سایتها و اپلیکیشنها موظف هستند در مواردی که احتمال کلاهبرداری یا تخلف توسط کاربران وجود دارد، اطلاعات آنها را تا مدت مشخص و مناسبی (حداقل تا 6 ماه) نگهداری کنند تا در صورت بروز مشکل بتوانند از آنها استفاده کنند.
برای امنیت کسب و کار اینترنتی خود و پیشگیری از حملات سایبری و سرقت اطلاعات مختلف از جمله اطلاعات شخصی افراد لازم است سایت و اپلیکیشن توسط برنامهنویسان حرفهای و مجرب ساخته و کنترل شوند.
به عنوان آخرین نکته برای حفظ امنیت اینترنتی کسب و کار خود به شما توصیه می کنیم از امکاناتی که شبکه های اجتماعی معتبر دارند برای حفظ امنیت خود استفاده کنید. همیشه رعایت اصول راحت تر از اصلاح اشکالات احتمالی است که ممکن است برای کسب و کار شما پیش بیاید.