سامسونگ از سری داستانهای، برند های مشهور جهان
- برند های موفق, داستان برند
- خرداد 27, 1397
امروز در پنتازوم داستان برند DHL و دلیل موفقیت آن را برای شما شرح میدهیم. شرکت DHL بزرگترین شرکت پست است که نام آن همواره در بين برترین برند های جهان ديده ميشود. این برند رتبه اول را در اکثر لیست های ارائه خدمات لجستیکی، دارد. با ما همراه باشید!
این برند خیلی قوی فعالیت خود را در سال 1969 در ایالات متحده آمریکا، در شهر سانفرانسیسکو توسط سه جوان به نام های آدرین دالسی، لری هیلبلام و رابرت لین کارآفرینهای جوان، آغاز کرد. برند DHL مخفف نام این سه نفر می باشد.
این یه کار آفرین جوان تلاش میکردند تا تحولی ایجاد کنند و حمل و نقل نامه ها و مرسولات را از طریق دریا انجام می شد را بهینهسازی کنند. آنها ایده ی جدیدی را مطرح کردند.
ایده بنیان گذاران برند DHL این بود که برای ارسال نامه ها و مرسولات از هواپیما استفاده کنند.آنها معتقد بودند که ارسال با هواپیما بین بنادر سرعت عمل را تا چندین برابر افزایش می دهد و تاثیر چشمگیر بر توسعه کسب و کارشان دارد.
برند DHL
مرتبط بخوانید : بازاریابی حرفه ای : ترفند هایی رشد کسب و کار در سال 2019
آنها با ارائه این ایده ی خلاقانه موفق شدند زمینه ای را ایجاد کنند که شرکت DHL به یک شرکت بین المللی و بی نظیر تبدیل شود.
در ابتدای کار بنیانگذاران DHL اسناد پستی را شخصا از سانفرانسیسکو به هونولولو جابهجا میکردند. هدف این شرکت پستی کاهش زمان ارسال بسته ها بود، ارسال نامه ها با هواپیما به آنها اجازه داد بهنوعی سرعت را بهعنوان نقطهی مزیت خود ثبت کنند
خدمات سریع DHL و استفاده از وسایل حمل و نقل هوایی برای جابجایی نامه ها و مرسولات در واقع تحول عظیمی در صنعت پست و حمل و نقل ایجاد کرد. در واقع میتوان گفت که ریشه حمل و نقل سریع با استفاده از خطوط هوایی توسط برند DHL بنیانگذاری و تثبیت شد.
در مدت کمی DHL فرایند توسعه و رشد را طی کرد و به سرویس تحویل مرسولات سریع بین کالیفرنیا و هاوایی تبدیل شد. این شرکت به مرور زمان نقاط پشتیبانی خود را در سرتاسر شرق آمریکا مستقر کرد و آن را گسترش داد. Bank Of America اولین مشتری رسمی آنها بود که به یک شرکت مستقل و واحد برای جابهجایی سریع و تضمینی نامهها و اسناد بانکی نیاز داشت.
این سه کارآفرین جوان بعد از به دست آوردن موفقیتهای اولیه حریص تر شدند و به وضعیت موجود راضی نماندند و هدف خود را توسعهی بینالمللی قرار دادند.
توسعهی شبکهی پستی یک بخش بسیار مهم در فرایند گسترش فعالیتهای شرکتی در این حوزه محسوب میشد. بنیان گذاران شرکت تصمیم گرفتند که اولین برنامهریزیها را روی همین بخش متمرکز کنند.
فعالیت این شرکت در سال 1971 در شرق دور و کرانهی اقیانوس آرام قطعی شد و با تلاش مستمر توانستند یک سال بعد فعالیت خود را در کشورهایی همچون هنگکنگ، سنگاپور و استرالیا آغاز کنند.
کار این شرکت در دهه 1970 به اندازه ای رشد چشمگیر داشت که فعالیت خود را به سر تا سر جهان گسترش داد. اروپا، آمریکای لاتین، غرب آسیا و آفریقا در همین دهه به مناطق سرویسدهی این شرکت اضافه شدند.
با گذشت زمان استفاده از این سرویس حمل و نقل هوایی سریع و بی دردسر به سرویسی مرسوم در کل جهان تبدیل میشد.
مرتبط بخوانید : چگونه قیمت گذاری محصولات برای فروش آنلاین را انجام دهیم؟
جالب است بدانید که برند DHL تا پایان دهه 70 تنها اسناد و نامه ها را در بین کشور ها جا به جا می کرد اما از سال 1979 به بعد جابه جایی بسته های پستی متفرقه را به خدمات خود اضافه کرد.
در سال 1979 این شرکت تصمیم گرفت که فعالیت خود را در کشور چین آغاز کند. این امر قدم مهمی توسعهی فعالیت برند DHL به حساب می آمد. در آن زمان با توجه به شرایط سیاسی کشور های آسیایی، آغاز فعالیت در آنها یک رویکرد بسیار مهم و قابلتوجه به شمار میرفت.
لازم به ذکر است که شرکت پستی DHL برای انجام فعالیت های خود در چین مجبور به عقد قرارداد با برخی از شرکت ها در آن کشور بود.
در تمام سالهایی که برند DHL حمل و نقل نامه ها و مرسولات را در سطح بین المللی در دست داشت، رقیب قدرتمند آن یعنی فدرال اکسپرس سعی داشت که بازار داخلی را در اختیار خود درآورد و آن را تحت سلطه خود قرار دهد.
بنیانگذاران شرکت DHL در سال 1972 با یک کار آفرین مشهور که اهل هنگ کنک بود قرارداد بستند و آن را استخدام کردند. این کارآفرین هنگ کنکی در ابتدا شرکتی به نام DHL International را در جوار شرکت اصلی بنا نهاد. مرکز مدیریت این شرکت در شهر بروکسل بلژیک قرار داشت.
از آن پس برند DHL فعالیت گسترده و بی نظیر خود را با دو شرکت ادامه میداد. یکی از این شرکت ها در ردوود سیتی کالیفرنیا و شرکت دیگر بروکسل، مشغول به کار بودند.
مرتبط بخوانید : 30 ایده فوق العاده برای استراتژی بازاریابی محتوا که باید بدانید!
در آن زمان هر دو شرکت به عنوان مکمل یکدیگر و بازوهای اجرایی یکدیگر عمل می کردند، اما شعبه واقع در بروکسل رشد چشمگیرتری داشت گسترش فعالیت این شعبه به گونه ای بود که در سال 1983 5 برابر بیشتر از شعبه اصلی شده بود.
شرکت پست آلمان “Deutsche Post” در قرن بیست و یکم به طور کامل سهام برند DHL را خرید و مالک اصلی آن شد. شرکت پست آلمان از DHL برای توسعه بخش اکسپرس خود استفاده کرد.
بعد از خرید DHL، شرکت پست آلمان سعی کرد تغییرات مهمی را در این برند ایجاد کند. اولین کاری که بر روی انجام شد تجزیه شرکت بزرگ و اصلی به بخش های جزئی و کوچکتر بود. از جمله تغییرات مهمی که در این برند رخ داد میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
برند DHL
هنگامی که شرکت آلمانی در جهت توسعه فعالیت ها و اقدامات خود حرکت می کرد، شرکت آمریکایی DHL رقبای سرسختی در بازار رقابتی آمریکا داشت که با سعی داشت با آنها رقابت کند و پیشی بگیرد. از جمله رقبای او در دهه 1980، شرکت یو پی اس و شرکت فدکس بودند.
در آن دوران برند DHL قرارداد مهمی را با هتل های زنجیره ای هیلتون منعقد کرد، که منطبق با مفاد قرارداد برند DHL موظف و متعهد به دریافت و تحویل نامه ها از 49 هتل هیلتون بود.
شرکت DHL این کار را به بهترین نحو و بالاترین سرعت توسط شبکه گسترده و بین المللی خود برای هتل های هیلتون انجام میداد.
یکی از چالش های بزرگ برای برند DHL، فعالیت در بازار های رقابتی و بین المللی در آن دوران بود. این شرکت برای عقد قرارداد های بین المللی با کشور های متعدد، باید قوانین هر کشور را به طور جداگانه ای در دستور کار خود قرار میداد و مطابق با آن عمل می کرد.
در سال 1982 فرانسه قوانین و محدودیت های خاص و جدی برای شرکت پستی DHL وضع کرد به گونه ای که این شرکت از فعالیت در خارج از پاریس منع شدند. در آن زمان 80 درصد از پست فرانسه در اختیار DHL قرار داشت، اما قوانین فرانسه برای این شرکت یک چالش بسیار یزرگ را ایجاد کرد و برای آن یک فاجعه محسوب می شد.
با این حال شرکت DHL از تلاش باز نماند و تلاش کرد نفوذ خود را در بازار بین المللی افزایش دهد.
مرتبط بخوانید : برند ال جی ، ترسناک در تبلیغات!
جالب است بدانید که در آن زمان بازار داخلی آمریکا نقطه تمرکز اصلی و جدی برای بنیانگذاران برند DHL نبود. با توجه به اینکه این شرکت پیشرفت های بی نظیری در صنعت پست و حمل و نقل در بازار های داخلی و در سطح بین المللی داشت، با این حال بازار داخلی آمریکا را تا حدودی به شرکت های فدکس و یو پی اس واگذار کرده بودند.
97 % از 500 شرکت بزرگ و مهم در آمریکا از خدمات آن شرکت ها استفاده می کردند و جزو مشتریان آن ها بودند و تنها بخش کوچکی از بازار داخلی پست آمریکا در اختیار DHL قرار داشت.
برند DHL با تاسیس دو هاب حمل و نقل در فرودگاههای سینسیناتی و سالت لیک سیتی و همچنین ۹ هاب کوچکتر در شهرهای بزرگ کشور، در راستای افزایش نفوذ خود در بازار رقابتی استفاده کرد.
افزایش نفوذ هم زمان در بازار داخلی و در سطح بین المللی نیاز به تجهیزات بیشتر و جدید تری داشت که باید تامین می شد. شرکت DHL تعداد 3 هواپیمای بوئینگ 727 و همینطور هفت هواپیمای Learjet را خریداری کرد تا بتواند حجم بالای پست را در داخل و خارج مدیریت کند. افزایش تعداد هواپیما ها سرعت تحویل بار توسط خطوط هوایی تا سطح خوبی افزایش داد.
علاوه بر هواپیما ها، تجهیزات دیگری به دیگری به سیستم حمل و نقل اضافه شد. به عنوان مثال از سال ۱۹۸۳، در شهر های نیویورک و هیوستون و در ساعات اوج شلوغی، از هیلکوپتر برای تحویل بسته های پستی استفاده می شد و به مرور زمان همین روند یک سال بعد در لسآنجلس اجرا شد.
امروزه این شرکت جز بزرگ ترین شرکت های لجستیکی در دنیا محسوب میشود. جالب است بدانید که شرکت DHL موفق شده است که 220 کشور دنیا را به یکدیگر وصل کند و خدماتش را به خوبی در سراسر دنیا ارائه دهد.
اين شركت اكنون به چندین زیر واحد تخصصي خدمات لجستيكي تقسیم شده است. اين واحدها عبارتند از:
1- DHL Express که خدمات اکسپرس DHL را عهده دار است.
2- DHL Post- eCommerce- Parcel که بسته های تجارت الکترونیک توسط این بخش ارسال و تحویل داده میشود.
3- DHL Global Forwarding- Freight از این بخش برای ترانزیت کالا های بین المللی استفاده می شود.
4- DHL Supply Chain که این بخش مربوط به مدیریت زنجیره تامین و ارائه راهحلهای مربوط به آن می باشد.
برند DHL
در صورتی که برای محصول و یا خدمات خود نیاز به برنامه ریزی برای برندسازی و تبلیغات اینترنتی داشته باشید، با ما تماس بگیرید. شماره پشتیبانی:09223896531