روش های اصولی افزایش بازدید سایت
- تبلیغات اینترنتی, ویژه
- خرداد 19, 1399
در مورد کپی رایتینگ چه میدانید؟ تا چه اندازه کنجکاو هستید که در مورد این شغل هیجان انگیز اطلاعات کسب کنید؟
شاید باور نکنید اما کپی رایتینگ یکی از شغل های پولساز است که اگر در آن حرفه ای شوید به راحتی میتوانید هر کاری را انجام دهید و به هدف های خود برسید.
خیلی از برند ها و شرکت های بزرگ از نداشتن یک کارمند حرفه ای در زمینه کپی رایتینگ رنج می برند و این اصلا خوب نیست! به این موضوع توجه کنید که اگر به خوبی تکنیک های کپی رایتینگ را آموزش ببینید میتوانید مرزهای بازاریابی محتوا و فروش محصول را جابجا کنید.
خیلی از افرادی که در یک پست مدیریتی قرار دارند حتی نمیدانند که چگونه میشود یک متن چشمگیر و ترغیب کننده بنویسند و همین موضوع میتواند بر کسب و کار آنها تاثیر منفی بگذارد.
مطمئن باشید با استفاده درست و حرفه ای از کپی رایتینگ موفقیت شما در فروش چندین برابر می شود. فرقی ندارد شما از کپی رایتینگ برای اینستاگرام استفاده میکنید و یا سایت، در هر صورت این روش جوابگو است.
مرتبط بخوانید : شرکت تولید محتوا : بهترین شرکت در تهران!
کپی رایتینگ
کپی رایتر ها با استفاده کردن درست از کلمات میتوانند به راحتی مفاهیم سنگین و یا خیلی خاص را به هزاران نفر منتقل کنند و طرز تفکر آنها را تحت تاثیر کلمات خود قرار دهد. آنها به خوبی میدانند که کلمات تا چه اندازه قدرتمند هستند!
کپی رایتینگ بازی باکلمات است
همانطور که میدانید شغل های زیادی وجود دارد که به مرور زمان از بین نرفته اند و همچنان به قوت خود باقی مانده اند اما قطعا تغییراتی در روند این شغل ها ایجاد شده است و این موضوع به خاطر پیشرفت علم و تکنولوژی است که تمام زوایای زندگی را تحت تاثیر خود قرار داده است.
شغل کپی رایتینگ از این قاعده مستثنی نیست. قطعا یک نویسنده خوب تنها به دلیل استعداد زیادی که در نویسندگی دارد نمی تواند یک کپی رایتر مشهور و حرفه ای باشد بلکه باید تخصص کافی را در این زمینه کسب کند تا بتواند محتوای درخور و بی نظیر تولید کند.
یک کپی رایتر حرفه ای باید به تمام تکنیک های تولید محتوا سایت و بهبود سئو تسلط داشته باشد و با امور تولید محتوای شبکه های اجتماعی آشنا باشد.
کپی رایتینگ
جالب است بدانید که تولید محتوا با کپی رایتینگ تفاوت هایی دارد که در ادامه توضیح میدهیم!
در تولید محتوا هدف اصلی برقرار کردن ارتباط با کاربران و جذب آنها به سایت یا صفحات در شبکه های اجتماعی می باشد به بیان ساده کارشناس تولید محتوا بر جذب و کاربران تمرکز دارد.
در کپی رایتینگ تا حدودی قضیه متفاوت است. در شغل کپی رایتینگ فرد تلاش میکند به گونه ای مطالب را بنویسد که به راحتی کاربران متقاعد و به مشتری تبدیل شوند.
تولید محتوا برای تولید انواع وبلاگ ها، تولید پادکست و فایل های صوتی ، خبرنامه ها و… به کار می رود، در مقابل کپی رایتینگ برای بخش های فروش و تبلیغات در نظر گرفته می شود چرا که این دو بخش به استراتژی های خاصی برای متقاعد کردن افراد نیاز دارند.
مرتبط بخوانید : بازاریابی حرفه ای : ترفند هایی رشد کسب و کار در سال 2019
در عین حال که کپی رایتینگ و تولید محتوا با یکدیگر متفاوت هستند، ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند. کارشناس تولید محتوا برای تولید محتوای حرفه ای و بازاریابی محتوا خوب باید با تکنیک های کپی رایتینگ آشنا باشد و در مواقع لازم از آنها به درستی استفاده کند و یک محتوای بی نظیر تولید کند.
چه تکنیک های از کپی رایتینگ در تولید محتوا موثر است؟
کپی رایتینگ
بسیاری از کارشناسان تولید محتوا، سعی میکنند که محتوا های خوب با متن گیرا بنوسیند اما در مقابل متوجه می شوند مطلبی که خودشان تصور می کردند از همه نظر عالی است بازخورد خوبی نداشته است!
همانطور که در بالا گفتیم برای نوشتن محتوا خوب فرد باید با تکنیک های کپی رایتینگ آشنایی داشته باشد. حال اگر نویسنده متوجه شود که مطلبش بازخورد نداشته است باید در تکنیک های کپی رایتینگ به دنبال علت آن بگردد.
حال به عنوان مثال مواردی را برای شما بیان می کنیم:
∇ امکان دارد عکس به کار رفته در مطلب بی مفهوم و بی ربط باشد.
∇ امکان دارد مطالب و مفاهیم گفته شده بیش از حد هوشمندانه و یا تخصصی باشند.
∇ امکان دارد مطلب نوشته شده خشک و انعطاف ناپذیر باشد و در خواننده حس اعتماد و صمیمیت را ایجاد نکند.
تاثیر کپی رایتینگ بر تولید محتوا در اینجا مشخص میشود. کپی رایتینگ به نویسنده یاد می دهد چگونه بر خواننده تاثیر بگذارد و از چه مواردی برای جذب بیشتر کاربر استفاده کند.
مرتبط بخوانید : 30 ایده فوق العاده برای استراتژی بازاریابی محتوا که باید بدانید!
کپی رایتینگ
1- مخاطبین خود را به خوبی بشناسید
اولین و مهمترین اصل در مورد کپی رایتینگ این است که مخاطبین خود را به طور کامل شناسایی کنید و این کار در راس امور قرار دارد. هر کپی رایتر باید اطلاعات کافی از مخاطبین خود در دست داشته باشد.
در صورتی که نویسنده به این بخش توجه نکند نمیتواند به خوبی با مخاطب خود ارتباط برقرار کند و این موضوع آسیب زیادی به بازخورد مطالب می زند.
مرتبط بخوانید : تولید محتوا هدفمند : 10 راهکار برای جذب مشتریان بیشتر
2- ذهن خواننده را درگیر کنید
در مطالب بالا گفته شد که کار کپی رایتر بازی با کلمات است. نویسنده باید بتواند کلمات را به گونه ای به کار ببرد که به طور کامل ذهن مخاطب درگیر شود و به عبارت دیگر احساسات او تحریک شود.
بدون آنکه احساسات مخاطب تحریک شود دستیابی به هدف سخت تر خواهد بود.
3- موضوعات ارزشمند ارائه دهید
یک متن یا نوشته تبلیغاتی خوب باید چیز ارزشمندی برای ارائه داشته باشد. مضوعات بی مفهوم و یا تکراری و بدون استفاده هیچ جذابیتی برای مخاطبین ندارند.
4- هیچ چیز را به مخاطب تحمیل نکنید
نویسنده باید بستری را فراهم کند که مخاطب با کمال میل بخواهد از محصولاتی که برایش تبلیغ شده است بخرد و استفاده کند. محتوای تولید شده به هیچ عنوان نباید به گونه ای باید که مخاطب احساس کند چیزی به او تحمیل شده است چرا که در این حالت تمایل خود را برای خرید از دست می دهد.
5- خواسته های مخاطب را در نظر بگیرید
بهترین تکنیک برای موفقیت در شغل کپی رایتینگ آن است که خود را به جای مخاطب قرار دهید و بینید که به چه چیز هایی نیاز دارد. استفاده از این تکنیک به راحتی میتواند ضعف های موجود در چهار تکنیک دیگر را جبران کند.
چنانچه مخاطب متوجه شود که تمام خواسته هایش در نظر گرفته شده است حس اعتماد و صمیمیت در او تقویت می شود و به استفاده از خدمات و محصولات ترغیب می شود.
کپی رایتینگ
یک متن تبلیغاتی جذاب چه بخش هایی دارد؟
یک متن تبلیغاتی جذاب شامل 3 بخش می باشد.
§عنوان متن
پدر تبلیغات نوین دنیا “دیوید اگیلوی” در باره عنوان متن میگوید: “تعداد افرادی که عنوان را میخوانند، ۵ برابر کسانی هستند که کل متن را میخوانند و از هر ۱۰ نفر، تنها ۲ نفر کل متن را می خوانند.”
یک عنوان خوب به راحتی میتواند تا 19 برابر نتیجه تبلیغات را بهبود بخشد. عنوان متن باید در مخاطب حس هیجان را ایجاد کند تا او به سمت خواندن مطلب سوق پیدا کند. در ادامه خصوصیات عنوان متن را بیان میکنیم!
خدمات مرتبط : پشتیبانی و مدیریت سایت
عنوان کوتاه مخاطب را به سرعت جذب میکند. هرچه عنوانی که انتخاب می شود طولانی تر باشد احتمال جذب مخاطب پایین تر می آید. تعداد مناسب کلمات برای عنوان حداکثر 6 تا 10 واژه می باشد. در نوشتن عنوان میتوان از علائم و نشانه های زیبا نیز استفاده کرد تا متن چشمگیرتر شود.
یک عنوان جالب میتواند خواننده بی انگیزه و بی تفاوت را به مشتری دائم و وفادار یک فروشگاه و یا خواننده دائمی مقالات یک سایت تبدیل کند. عنوان باید باعث ایجاد هیجان شود نه خمیازه!
نکته مهم در عنوان نویسی این است که باید در آن کلمات مهم و کلیدی آورده شود و این در حالی است که نباید کل اطلاعات لو برود و باید مخاطب را مجاب کند که موضوع را دنبال کند.
§ ساده نویسی متن
نگارش متن هرچه ساده تر باشد برای مخاطب جذاب تر و قابل اعتماد تر است. استفاده از کلمات روزمره در مخاطب حس اعتماد ایجاد می کند و تمایل بیشتری برای خواندن متن پیدا می کند.
برای استفاده از این تکنیک کافی است که نویسنده به فن بیان خود اعتماد داشته باشد و از آن به خوبی بهره بگیرد.
در ساده نویسی نکته بسیار جالبی وجود دارد، اینکه مخاطب احساس میکند در تمام جزئیات با نویسنده همراه است. کپی رایتر باید به روشنی پرده از نیاز مخاطب بردارد و بهترین راه حل ها را به او ارائه دهد.
§ نگارش اختصاصی متن
کپی رایتر باید تنها یک نفر را مخاطب خود قرار بدهد. این کار تاثیر متن را تا چندین برابر افزایش میدهد. در این مدل از نوشته ها مخاطب احساس می کند که متن تنها برای او نوشته شده است .
چنانچه متن، گروه وسیعی را مخاطب قرار دهد این احساس در مخاطب ایجاد می شود که قطعا نیاز های او براورده نخواهد شد.
کپی رایتینگ در چه جاهایی کاربرد دارد؟
نیاز به تبلیغات با تکنیک های کپی رایتینگ دارید؟ اگر قصد دارید برای کسب و کار خود تبلیغات هدفمند انجام دهید، پنتازوم همراه شما خواهد بود و شما را در این راه راهنمایی خواهد کرد. می توانید برای مشاوره با ما تماس بگیرید: 09223896531